Kezdőlap » Hasznos információk

Hasznos információk

Nyitvatartás

  • Hétfő – szombat: 8.00–18.00 (október – március)
  • Hétfő – szombat: 8.00–19.00 (április- szeptember)
  • Mázsaházi kapu: 7.00–16.00
  • Vasárnap: 5.00-14.00

Ügyfélszolgálat

A Vásártér ügyfélszolgálata a Mázsaházban található, a pénztárt az emeleten találja.

  • itt adja le hirdetését
  • itt kérheti az engedély szórólapot terjesztéshez
  • kérdés és panasz esetén forduljon bizalommal kollégáinkhoz

A Vásártér összterület közel 125.000 m2.

A vásártéren fontos számunkra a tudatos hulladékelhelyezés ezért a vásár területén közel 50 db hulladéktárolót találnak. A kommunális hulladéktárolók mellet további 2 db szelektív gyűjtő és 1 db komposztáló tároló került kihelyezésre.

Látogatói szolgáltatások

A Vásártér dél-nyugati részén a Régiségvásár és az Autós-zsibvásár között 7 db női és 7 db férfi mellékhelyiség került kialakításra, ezek egyszeri használatának díja 200 Ft/fő/alkalom.

A mellékhelyiség mellett 3 db ivókút található, ezek használata ingyenes. További vízvételezési pont található a Móra Ferenc útnál a zöldség-gyümölcs részlegnél, valamint egy további vízvevő pont az autókereskedéseknél található őrbódé mögött.

A vásárban található Zöldség-gyümölcs részleg, autós zsibvásár, gyalogos-zsibvásár (másnéven bolhapiac), régiségvásár, valamint Ételudvar is, 20 db büfével.

Juttassa el hirdetését közvetlenül többezer emberhez!

A Pécsi Vásár, amit senkinek sem kell bemutatni, még Emir Kusturica szerb származású filmrendezőt is megihlette. Azt mondják, amit nem lehet kapni a pécsi vásárban, az nem is létezik. Nem véletlenül a pécsiek és turisták kedvelt vasárnapi időtöltése. Egy átlagos vásári napon körülbelül 10 000, a legforgalmasabb napokon közel 20 000 ember is megfordul a vásárban. Az ünnepi időszakok kiemelten népszerűek.

Ha Ön is szeretné cégét, termékét vagy éppen szolgáltatását hatékonyan hirdetni, ne habozzon! Kedvező árakkal várjuk! Adja le hirdetését a vásár ideje alatt a Mázsaháznál kollégánknak, aki bemondja. Vagy adja le megszerkesztett, jó minőségű hirdetését mp3 formában, amit a vásár ideje alatt többször lejátszunk. Érdeklődni munkaidőben a +36 20 273 3237-es telefonszámon lehet.

Reklámlehetőségek a vásártéren

Molinó a vásártér kerítésére3 250 Ft+áfa/m2/hó
Óriásplakáthely (12 m2)30 000 Ft+áfa/hó
Audio reklám1 000 Ft+áfa/1 sugárzás
Szórólapozás díjabruttó 5000 Ft/alkalom